Een Tiny house voor een nacht

Op stap in eigen land kan echt prachtig zijn! Het is meestal niet mijn eerste keuze, maar door de huidige omstandigheden kunnen we niet naar het buitenland en zijn we afgelopen week dan ook een nacht weggeweest in Nederland. Uiteraard heeft Nederland heel veel mooie steden en bijzondere plekjes, mijn voorkeur gaat uit naar de Veluwe. Deze streek bestaat grotendeels uit uitgestrekte heides en bossen geeft me echt een vakantie gevoel.

Wij verbleven op Droompark de Zanding. Dit leuke park ligt in Otterlo, tegen het nationaal park de Hoge Veluwe. Echt de perfecte plek voor een vakantie midden in de natuur. Vanaf het park vind je diverse mooie wandelingen en loop je rechtstreeks de Veluwe op. Ook heb je een binnenzwembad en een groot recreatiemeer, dus ideaal voor kinderen.

In Otterlo zijn er diverse leuke restaurants en in de omgeving is ook genoeg leuks om te doen en te bekijken. Breng een bezoek aan de Apenheul, Kasteel Doorwerth, de gezellige stad Arnhem of maak met de gratis witte fietsen die klaarstaan op de Veluwe een mooie fietstocht.

Op het park staan meerdere soorten bungalows. Deze bungalows zijn allemaal luxe ingericht en van alle gemakken voorzien. Na een lange wandeling of fietstocht kom je hier weer heerlijk terug. Uiteraard kun je dan zelf lekker koken, maar er is ook een pizzeria op het park en op korte afstand meerdere goede restaurants.

Wij verbleven in een Tiny house. Dit stond al heel lang op mijn verlanglijstje. Nu TUI het aanbiedt kon ik er niet om heen om een keer uit te proberen! Ik heb nog nooit in zo`n gezellig en sfeervol huisje geslapen. De Tiny Houses liggen achter in het park tussen de bomen en zijn in kleine kringetjes neergezet met in het midden een gezamenlijke zitgelegenheid en vuurkorf. Daarnaast hebben de Tiny Houses per kring ook een gezamenlijke hottub die je zelf met hout warm kunt maken.

Het huisje waar wij in sliepen was een huisje voor 4 personen, de Tiny house plus. Persoonlijk vond ik ons huisje één van de meest sfeervolle en meest aangeklede keuzes. Van de veranda tot aan de badkamer en slaapkamers was het echt perfect en sfeervol ingericht. Het gezellige terras met hoge tafel, gezellige loungebank en openhaard staan garant voor heerlijke zomeravonden. Wij hebben in ieder geval echt genoten van dit nachtje weg en ik vind het dan ook zeker voor herhaling vatbaar.