Vegas time!

hotel New york

Las Vegas is niet alleen leuk als je wilt gokken, je kijkt je ogen uit in deze bijzondere stad!

Ooit wel eens gedacht aan een stedentrip naar Las Vegas, Amerika?  Waarschijnlijk niet, want de meeste mensen gaan toch voor een langere periode naar West Amerika. Dit heeft er natuurlijk mee te maken dat je toch wel wat langer onderweg bent dan bijvoorbeeld naar New York, maar met een rechtstreekse vlucht naar Las Vegas met de KLM sta je binnen zo`n 10 uur in een heel andere wereld.

Bezoek de geweldige Fremont street, de oude strip die nu overdekt is door s’werelds grootste ledwall. Super om te zien, dit mag je niet missen bij een bezoek aan Las Vegas. Ga shoppen in een van de vele shoppingmalls die je in deze stad vindt, met de allermooiste en meeste extravagante winkels die je ooit hebt gezien. Geniet van één of meerdere shows die in de avond worden uitgevoerd door de grootse artiesten van de wereld. In alle hotels vind je wel een show dus er is keuze in overvloed. Hiernaast kijk je ook al je ogen uit als je de hotels zelf bezoekt.
Er zijn echt heel veel niet te missen bezienswaardigheden in deze bijzondere stad, je moet het echt zelf ervaren. Ik kan ieder geval niet wachten op mijn volgende bezoek aan deze gave stad!

Planet hollywood!

Heb je even genoeg van de drukte van de stad? Blijf dan lekker een dag bij het zwembad in één van de vele mooie hotels of huur een auto voor een dag en bezoek het mooie Valley of fire state park. Dit park ligt op ongeveer een uur van Las Vegas. Naast het Valley fire state park is het ook mogelijk om een dagtrip te maken naar het bekende Death valley!

Heb je wat langer de tijd en vind je het niet erg om wat langere afstanden te rijden?  Dan is het natuurlijk ook een idee om een korte roadtrip te maken vanaf Las Vegas. Blijf de eerste 2 nachten in Las Vegas en bezoek vanaf daar in een korte tijd de Grand Canyon , Bryce Canyon , Antalope Canyon en Zion en sluit daarna weer af met een nacht in Las Vegas. Een mooi en niet te lange rondtrip om te doen in een week tijd ( langer kan natuurlijk ook als je mooie hikes wilt gaan maken ).  Gegarandeerd een geweldige en gevarieerde reis!

Valley of fire state park
Death valley
stedentrip Las Vegas
Death valley