Sanne Veerman

Wil jij ook onbezorgd op reis en een onvergetelijke vakantie? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Als enthousiaste en professionele zelfstandig reisadviseur uit Volendam help ik met veel plezier iedereen met het samenstellen van de ideale vakantie. Daarnaast ga ik zelf ook meerdere keren per jaar op reis om zoveel mogelijk ervaring op te doen!

Langgekoesterde droom

Begin 2011 is mijn langgekoesterde droom uitgekomen. Ik ben mijn grote passie achterna gegaan en ben begonnen in de reisbranche. Vele jaren en mooie reizen verder heb ik de keuze gemaakt om voor mezelf te beginnen en ik heb nog geen minuut spijt gehad. Elke dag help ik iedereen weer met veel plezier en ik hoop dat ik door middel van deze website nog veel meer mensen kan inspireren en verder helpen met de perfecte reis.

Aangesloten bij TUI at home

Als zelfstandig reisadviseur ben ik aangesloten bij TUI at Home, onderdeel van TUI Nederland. Dit concept maakt het mogelijk dat ik kan kiezen uit een zeer groot aanbod van touroperators uit Nederland, België en Duitsland om iedereen van dienst te kunnen zijn & een perfect en persoonlijk reisvoorstel te kunnen sturen. Al deze aanbieders zijn aangesloten bij ANVR , SGR en het calamiteitenfonds zodat financiële zekerheid altijd gewaarborgd is.

Mijn eigen ervaringen

Naast mijn werk ga ik elk jaar zo vaak mogelijk op reis om te genieten van alles wat de wereld ons te bieden heeft. Ondertussen heb ik al zo`n 31 landen bezocht en hopelijk worden dat er nog veel meer! Vaak krijg ik de vraag wat mijn favoriete bestemming is maar op deze vraag moet ik het antwoord helaas schuldig blijven. Elk land en stad heeft zijn eigen charme en ik heb tot nu toe nog nooit een bestemming bezocht waar ik niet positief over ben. Mijn favorieten veranderen af en toe maar op het moment van schrijven zeg ik Canada en IJsland. Beide landen hebben een geweldig mooie natuur en hebben me geen moment verveeld.

Meer informatie

Wil je binnenkort op reis en meer informatie over een bepaald land, rondreis of hotel? Aarzel dan niet om contact met mij op te nemen via het contactformulier of onderstaande contactinformatie. Dan ga ik voor jou aan de slag!

06-4573 2498 / sanne.veerman@tui.nl