Over Sanne

TEL: 06 45 73 24 98 

Reisadviseur Sanne Veerman
Hi, ik ben Sanne Veerman een enthousiaste, professionele zelfstandig reisadviseur en eigenaresse van mijn eigen reisbureau ‘ TUI at Home Sanne Veerman ‘  in Volendam.

Als eigenaresse van een reisbureau heb ik uiteraard een passie voor alles wat met reizen te maken heeft. Dagelijks houd ik me bezig met de uiteenlopende vakantie en reis wensen van mijn klanten. Naast mijn werkzaamheden als persoonlijk reisadviseur ben ik me sinds 2018 ook actief bezig met reisfotografie, het schrijven van reisblogs en het reviewen van bestemmingen, hotels, excursies & restaurants.  

Mijn reisbureau ‘Tui at Home Sanne Veerman’

Als zelfstandig reisadviseur ben ik in 2015 een samenwerkingsovereenkomst aangegaan met de grootste reisorganisatie van Nederland. Vandaar mijn bedrijfsnaam ‘TUI at Home Sanne Veerman’.  In deze samenwerking kan ik mijn klanten niet alleen de reizen van TUI aanbieden maar ook reizen of segmenten van vele andere gerenommeerde reisorganisaties, waar zij een overeenkomst mee hebben gesloten.

Als persoonlijke reisadviseur ga ik dagelijks aan de slag met uiteenlopende wensen en dromen.

Over mijn passie voor reisfotografie

In 2018 besloot ik mezelf te verdiepen in fotografie met als doel mooiere reis foto’s te schieten voor mijn fotoboeken. En om mijn volgers op diverse (social media) platformen te inspireren en een goed beeld te geven van de bestemmingen.

Ik begon op YouTube met het verzamelen van fotografie tips. Ondertussen heb ik heb naast beter materiaal ook diverse cursussen gevolgd. 

Mijn blogs, tips & reviews

Tussen de bedrijven door probeer ik zoveel mogelijk bestemmingen, hotels, excursies & restaurants te reviewen. Daarnaast schrijf ik sinds 2018 blogs over de bestemmingen die bezocht heb. Reisblogs vind ik namelijk zelf één van de leukste inspiratiebronnen en daarom leek het erg leuk om zelf ook stap voor stap goede blogs te leren schrijven.

Benieuwd welke blogs ik tot op heden heb geschreven? Klik dan hier en doe wellicht inspiratie op voor jouw volgende reis!

WhatsApp WhatsApp met me