Veel gestelde vragen over je boeking

 • Zodra je boeking definitief en je wilt jouw reisgegevens, zoals de vertrekdatum, het reisgezelschap of gegevens van het reisgenootschap wijzigen, dien je dit zo spoedig mogelijk contact met mij op te nemen. Hiervoor kunnen wijzigingskosten in rekening gebracht worden door de touroperator waar de boeking is ondergebracht. Raadpleeg altijd de ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden die van toepassing zijn op alle reizen (uitgezonderd losse vliegtickets). Een persoonlijk exemplaar ontvang je bij de boekingsbevestiging per mail.

 • Indien je jouw boeking wilt annuleren, kun je dit altijd telefonisch of via e-mail aan mij laten weten. Hiervoor worden wel annuleringskosten in rekening gebracht. Je kunt de ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden raadplegen die van toepassing zijn op alle reizen (behalve losse vliegtickets). Wanneer je een annuleringsverzekering hebt afgesloten, kun je de polisvoorwaarden raadplegen om te bekijken of de gebeurtenis gedekt wordt volgens de annuleringsverzekering.

 • Het komt helaas af en toe voor dat de vakantie die je geboekt hebt, op het laatste moment toch niet meer beschikbaar is. Mocht dat voor jou het geval zijn neem ik contact met je op en ga ik namens de reisorganisatie binnen hun segment vrijblijvend opzoek naar een aantrekkelijk alternatief.

 • Als ik jouw reisbescheiden van de touroperator heb ontvangen en gecontroleerd, breng of stuur ik deze direct naar je toe. In veel gevallen is dit pas enkele weken voor vertrek. In de reisbescheiden staan ook de definitieve  vluchttijden . Heb je 7 dagen voor vertrek nog geen reisbescheiden ontvangen? Neem dan contact op met me op.  

 • Zorg voor tijdige betaling(en) en s.v.p. altijd met vermelding van betalingskenmerk op het rekeningnummer, zoals vermeld bovenaan de factuur, ten name van TUI Nederland. Op www.tui.nl/mijntui/ kun je gemakkelijk en snel online betalen met iDeal of creditcard.

   

  TUI behoud hen het recht voor om bij niet tijdige betaling de reis te annuleren waarbij annuleringskosten in rekening zullen worden gebracht.

 • De voorkeur heeft het dat je betaling middels een bankoverschrijving voldoet of via iDeal. Mocht dit voor jou niet mogelijk zijn bestaat er de mogelijkheid jouw boeking contant bij mij te voldoen. Bij contanten betaling worden er verwerkingskosten in rekening gebracht van 3%.

  Als er voor jouw boeking afwijkende betaalmogelijkheden gelden, meld ik dat op de boekingsbevestiging. 

   

Overige veel gestelde vragen.

WhatsApp WhatsApp met me